• Asdonckstraat 83, 3971 Leopoldsburg

Professionele Rioleringsservice in Lommel

Inwoners van Lommel kunnen opgelucht ademhalen als het gaat om rioleringsdiensten. Ons bedrijf biedt een breed scala aan services, van de aanleg van een nieuw systeem tot spoedige hulp bij verstoppingen, met de belofte van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Gescheiden Riolering Aanleggen

Milieuvriendelijke oplossingen zijn een belangrijke pijler van ons werk in Lommel. Daarom leggen wij gescheiden rioleringssystemen aan, waarbij huishoudelijk afvalwater en regenwater apart worden afgevoerd. Zo draagt u bij aan een duurzamere toekomst, met behulp van onze gecertificeerde technici.

Problemen Met De Riolering

Een rioleringsprobleem kan zich op elk moment voordoen, maar in Lommel staat ons team altijd klaar om deze problemen vakkundig en snel aan te pakken. Van eenvoudige verstoppingen tot complexe reparaties, wij zorgen dat alles weer soepel loopt.

Riolering Renoveren

Oudere rioleringssystemen kunnen risico’s met zich meebrengen. In Lommel zijn we gespecialiseerd in het renoveren van uw riolering, waarbij we gebruik maken van de laatste technieken en materialen voor een duurzaam resultaat.

Snelle Ontstopping

Een verstopte afvoer kan veel overlast veroorzaken. Onze ontstoppingsdienst in Lommel is snel ter plaatse om elk probleem te verhelpen, zodat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw sanitaire voorzieningen.

Afkoppelen Van Hemelwater

Het afkoppelen van hemelwater is een belangrijke maatregel om wateroverlast in Lommel te voorkomen. Onze ervaren technici helpen u graag met advies en realisatie van een correct afkoppelsysteem.

Afwerkingen

Bij alle diensten die wij in Lommel leveren, zorgen we voor een nette en zorgvuldige afwerking. Na de werkzaamheden laten we uw terrein netjes achter, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Als u in Lommel woont en op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw rioleringsbehoeften, zoek dan niet verder. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat onze professionals u voorzien van de beste rioleringsservice in de regio.

Laatste blog & nieuws

Contacteer ons

Laat ons u verlossen van uw riolering problemen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Vraag een offerte aan

Heeft u een rioleringsprobleem dat aangepakt moet worden of wilt u meer weten over onze diensten? Verspil geen tijd! Vraag nu een offerte aan en laat ons u helpen.
Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw rioleringsproblemen tot het verleden behoren. Start vandaag nog uw reis naar een probleemloze riolering.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer een update en zorg voor een vlekkeloze werking van uw rioleringssysteem.
Rioleringstechnieken
Janssen
Het betrouwbare adres voor al uw rioleringswerken.

Contact info

© 2023 Rioleringswerken Janssen. Alle rechten voorbehouden.
Website by