Ons aanbod bij Rioleringstechnieken Janssen uit Leopoldsburg
15074
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15074,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Onze diensten

Hieronder een overzicht van de diensten waarvoor u bij ons terecht kan.

Ontstoppingen

Heeft u een verstopte wc? Loopt het water van de gootsteen niet meer vlot weg? Met ons ontstoppingstoestel kunnen wij water onder hoge druk door de leidingen spuiten en zo de verstopping verhelpen. Ook dunne afvoeren van bijvoorbeeld de douche kunnen we met een ontstoppingsveer ontstoppen.

Rioleringswerken

Onze specialiteit is rioleringswerken, in de brede zin van het woord. Bel ons gerust voor meer info.

Afkoppelen regenwater

Op termijn zal iedereen verplicht worden om zijn afvalwater te scheiden van het regenwater. Voor nieuwbouwwoningen is dit al verplicht. Bestaande woningen zullen hun regenwater moeten afkoppelen wanneer men in hun straat gescheiden riolering gaat leggen.

Gescheiden riolering nieuwbouw

Aanleggen en aansluiten van gescheiden riolering voor nieuwbouwwoningen. Voor nieuwbouw is het verplicht om het vuil water te scheiden van het regenwater.

Herstellingen en renovatie

Wij voeren ook herstellingen uit aan gebarsten of lekkende afvoerbuizen. Waar nodig worden de afvoeren vervangen door nieuwe.

Camera inspectie

Door een camera inspectie uit te voeren, kunnen we verstoppingen, lekken, barsten, breuken of verzakkingen in afvoerleidingen en rioolbuizen snel opsporen. De beelden kunnen worden opgenomen eveneens als foto's maken. Dit kan vooral van pas komen ingeval van een eventuele vergoeding door de verzekering.

Plaatsen van regenwaterputten en septische putten

Ook voor het plaatsen van regenwaterputten, zinkputten en septische putten kan u bij ons terecht.

Kleine klinkerwerken

Na het aanleggen of herstellen van uw riool staan wij zelf, indien gewenst, in voor het herstellen van de bestrating of het terugplaatsen van de opgebroken klinkers.

Krijg een professionele dienst, bel ons nu.

Reiniging & Inspectie

Wilt u een betrouwbaar beeld van de staat van uw rioolstelsel? Dan kunnen wij een camera-inspectie voor u uitvoeren. Voorafgaand aan de inspectie reinigen we de riolering onder hoge druk. Het vuil zuigen we op bij de putten. Zo banen we de weg voor de camera. Via de put brengen we de computergestuurde camera in het riool. De camerabeelden worden gemonitord en vastgelegd via computersystemen in de bus die ter plaatse is. We hebben de beschikking over traditionele inspectiecamera’s.

Basis voor beheer en onderhoud

Het inspecteren is werk voor professionals. Niet voor niets zijn wij goed opgeleid en up-to-date gecertificeerd. U neemt immers belangrijke beslissingen op basis van de inspectiebeelden. Daarom gaan we secuur te werk. Zou u onze kennis en ervaring graag benutten bij het vertalen van de beelden naar een maatregelenplan?

Camera inspectie

Snel en vakkundig lokaliseren en oplossen van problemen met uw riolering.

Dankzij een onderzoek van uw riolering met camera-inspectie kunnen we verstoppingen, lekken, barsten, breuken of verzakkingen in afvoerleidingen en rioolbuizen snel in kaart brengen.

Problemen met uw riolering kunnen veroorzaakt worden door een voorwerp dat de leiding blokkeert, ingegroeide wortels, kalkaanslag of een breuk, barst of verzakking die voor lekkage zorgt. Via camera-inspectie kunnen we de oorzaak van het probleem detecteren zonder eerst iets open te moeten breken.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?